Köpvillkor
Produkter
Innan du lägger din order bör du studera vår storleksguide, vilken du finner i menyn ovan.
Underkläderna tvättas med plagg i liknande färger i högst 60 grader, första gången separat.
Tyget besår av bomull (96%) samt spandex (4%).
Underkläderna kan endast köpas här, dvs på fagerberg-underwear.se


Leveranstid
Varorna levereras normalt inom 7 dagar, vanligtvis direkt till din brevlåda. Försändelser som inte ryms i din brevlåda hämtar du ut på ett utlämningsställe nära din bostad.

Frakt
En fraktavgift på 39 sek tillkommer, oavsett orderns storlek. 

Betalning
Betalning sker alltid direkt, dvs i samband med beställningen. Vi är ett litet företag och vi har varken råd, tid eller lust att driva in uteblivna betalningar. Detta drabbar dessutom de kunder som betalar i tid negativt genom högre priser. Det vill vi inte, därav direktbetalning.
När du gjort din beställning och slutfört ditt köp får du en orderbekräftelse skickad till den mail-adress du angivit. På denna orderbekräftelse finns ett ordernummer. Du anger detta nummer som referens när du betalar i din internetbank. På så sätt ser vi att det är just du som betalat. När vi registrerat betalningen skickas varorna till dig. 
Alla person- och adressuppgifter du anger i samband med din order stannar hos oss, dvs de lämnas aldrig ut till någon annan. 

Ångerrätt
Du har alltid 14 dagars ångerrätt på varor beställda hos oss. Förutsättningen är att varan är i väsentligen oförändrat skick. 
Underkläderna får inte ha använts för att ångerrätten ska gälla.
Du står för kostnaden för returfrakt.
Innan du skickar tillbaka varan ska du ta kontakt med oss via e-post. Du får då instruktioner samt adress dit du ska skicka returen.